torsdag 3 juni 2010

Se mig vinka! :)


Tiden går. Nu har du hunnit bli 15 månader. Sist vi vägde dig på bvc hade du gått ner 200g men inget att oroa sig för i och med att du kryper och rör dig mer nu. Du var fortfarande 75,5 cm lång.
Idag började du vinka min lilla älskling. Du har tittat och funderat när vi har visat hur du ska göra och idag släppte det för dig. (se klippet) Du har vinkat och vinkat och skrattat, så lycklig man kan bli för en så "liten sak". Ja, jag grät ju nästan av lycka så.
När vi var på kyrkis på fm var du faktiskt vaken, du brukar ju ha din nannastund då men idag så ville du leka. Du är så social, som din bror Valentin, kryper fram och "hälsar" på jämnåriga, eller rättare sagt jämnstora, för de är några månader yngre men ni är ganska lika i utveckling.
I tisdags var vi på babysim i Vänersborg. Ve o fasa för vatten men mammi gav inte upp. Du var nog spänd som en pilbåge och ledsen emellanåt i 40 minuter av 60 men på slutet pratade du och lekte med en leksak i vattnet t.o.m. Vi ska åka med Carola och Vilhelm på tisdag igen. Nu måste vi nöta in badvettet.:)

HISTORIK (a year ago): Nu är du tre månader och väger 3900 och är 51,5cm lång. Snart uppe i Benjamin och Valentins födelsevikt och längd.
Du är så mysig o fin och hänger mest på mamma el pappas axel, vi kallar dig för "Seglet".
Vi är såå rädda för baciller så vi har stenhård regel på tvätt- och spritning innan någon rör dig. Vill inte hamna på sjukhus igen.