torsdag 15 april 2010

2280g

Idag gick vi till kyrkis och lekte på fm. Du sov i vagnen o vaknade när det bara var en kvart kvar men du fick krypa runt o busa en liten stund.
Efter lunch åkte du, Valle och jag till stan o handlade mat och lite salongsgrejor hos mammas grossist. Du och Valle var så duktiga o satt snällt i vagnen hela tiden, godbitar.
Vi sprang in på Lindex och jag var tvungen att köpa den gula Blixten McQueen tröjan till dig också när Valle har en. Det är så gulligt när ni är lika klädda. Köpte även två nya fotbollströjor till Valle, så vi kan tvätta den gula. Han har använt den i flera dagar och blir helt förstörd om vi tar av den.
När vi kom hem var en kompis här och hjälpte oss att tapetsera i tv-rummet. Han är jätteduktig så det gick på några timmar.
Senare kom killen som ville köpa vardagsrumsbordet från blocket, där håvade vi in en 5-hundring. Nu är det bara att måla väggen och lägga det nya golvet, åka hämta nya soffan sen har vi ett nytt tv-rum. Sköööönt!
Åhh vad du är ett lätthanterligt och lugnt barn. Du är så nöjd med livet, bara du får mat och sömn så är livet en fest för dig. Puss älsklingen.

HISTORIK(a year ago): Du växer så det knakar. 2280g nu. Ett litet bakslag på amningen idag. Du åt endast 15 ml. Vi höjde till 60 ml./måltid idag

Inga kommentarer: