söndag 11 april 2010

"Korven"


Har inte hunnit skriva i helgen. I fredags åkte jag och Sofia till baby o barnmässan i Göteborg. Du var kvar hemma med pappa och Valle. Du har ju ätit så bra några dagar nu så vi chansade och det gick jättebra. Du åt glatt. Vi kom hem vid halv nio, då var du ledsen och längtade efter mammi. Lite amning sen somnade du sött.

HISTORIK(a year ago): 35 veckor och din vikt är nu 2120g. Du får ligga på en liten rund "korv" gjord av vadd, för att ditt huvud är så mjukt och har blivit platt på sidorna pga att du ligger på sidorna hela tiden, på rygg sjunker du i saturation.
Du har fått ett litet ärr på näsan, antagligen från respiratortuben. Sköterskorna tror att det ska försvinna med tiden. Näsan blir sned av sonden så de flyttar den med jämna mellanrum.
Mamma åker hem varje dag på em och är med bröderna när pappa jobbar. Kommer tillbaka till dig på kvällen o då gör vi amningsförsök. Om du verkar snuttig väcker sköterskorna mig på natten o jag knallar in till dig på salen och sitter en stund i fåtöljen med dig. Då somnar du oftast vid bröstet direkt, det är inte många tag du tar men man vet ju aldrig så jag går gärna upp för din skull.

Inga kommentarer: