tisdag 13 april 2010

Ammat 30 ml. "Yippi"


Diskmaskinen är din favoritleksak. Du kommer krypandes i ultraspeed(numera på knäna men liggande på bröstet) och så stänger vi framför nosen på dig till din besvikelse. Du kan ju faktiskt göra dig illa annars fick du gärna vara där, sorry.
Idag klämde du ur dig ditt första "titta" men det var nog inte medvetet, det lät i alla fall gulligt.
Framöver får vi leta vattkoppor varje morgon. Vi var ju hos Wilsons i helgen och där blommade kopporna för fullt. Undrar om man ska låsa in sig om man misstänker att man kan få det. I så fall innebär det att vi ska vara inlåsta i 7 veckor om det vill sig illa, att de inte får det samtidigt alltså. Är det rimligt? Det är nämligen 14-21 dagars inkubationstid. Jag tycker i alla fall att det inte verkar så skoj så vi kommer nog att titta ut med våra små näsor om vi inte hittar några röda pluppar på morgonen.
Idag fick mamma nog på Valles rymningar och satte på en låskåpa på ytterdörren så han inte kan låsa upp o springa planlöst rakt ut. Han blev lite sur att hans frihet blev så begränsad men vad gör man inte för säkerheten.

HISTORIK(a year ago): 30 ml har du klämt i dig idag på amning. Nu är det pyssel med att väga innan matning och efter matning. Lika spännande varje gång.
Charlotta och Arvid sitter bredvid och kämpar på de också. Arvid föddes 4 veckor efter dig men ni skulle eg varit lika gamla.
Din vikt är nu 2235g.
Bilden visar vårt skötbord/tvättställ i rummet. Det kommer mycket känslor när jag ser det, både positiva o negativa.

Inga kommentarer: