tisdag 20 april 2010

Fri amning!!


Jaha, ännu en dag i hemmets lugna vrå. Under dagen har det dykt upp två koppor till på Valle och nu ikväll såg jag något som liknade ett par koppor på dig.
Jag ringde BVC och frågade om det är vanligt att det dröjer några dagar emellan koppornas blomning, fick inget direkt svar, finns väl inget facit på vattkoppor. Valle mår ju strålande och är så stolt över sin koppa. Du har varit gnällig och velat bli buren idag så det verkar ju vara nåt på g.
Valle har varit stora killen idag och bajjat på toan tre gånger. Han tyckte det var riktigt roligt så han sa "mamma jag går och bajsar igen" och så gjorde han om flera gånger. Nu får vi hoppas att han inte blir trög i magen igen så han blir rädd för det besöket.

HISTORIK (a year ago): Idag släpptes amningen fri och du mumsar och äter riktigt bra.
På bilden tas den gamla sonden äntligen bort, av en av våra favvo-sköterskor. :)

1 kommentar:

Orginella sa...

Kan det vara föräldrarum 3 på neo i trollhättan tro? Malin heter jag o fick mitt fjärde barn i v 30+5 efter nästan 10 v vattenavgång (!!!). Vattnet gick v 21+1 o jag blev inlagd i göteborg 10 mil ifrån mina tre barn hemma på 2, 4, 7 år. Sander föddes i raketfart men var svårt lungsjuk då lungorna inte kan utvecklas utan fostervatten o vi åkte t östra för vård där. Tillbaka på näl e ca en v o då i cpap o sedan har det gått sakta men säkert framåt! Kom hem ganska nyligen, lagom till bf o idag har Sander varit utan syrgas i hela 11 dagar:-) Tror jag läst nånstans att ni bor i grästorp? Jag bor i Vara o det skulle vara kul att komma i kontakt med dig då du gjort en liknande resa som vi gjort!
Stor kram malin