tisdag 6 april 2010

Nu står du!!! Tjohooo!!


Idag lekte du runt i Valles och ditt rum och plötsligt står du upp vid bordet, lite vingligt men ändå. På fm tog vi en promenad med Sundbergarna. Du sussade sött hela svängen. Vi följde med dem hem och lekte efteråt. Du har blivit så social, älskar att krypa runt barnen och flina upp dig.
På kvällen var du och jag på föräldramöte för Colins fotboll. Du brukar sitta o leka med en leksak lugnt och stilla men inte idag inte. Prata och skratta högt så det knappt hördes vad tränaren sa. De flesta tyckte det var gulligt men man kunde ana en viss irritation hos vissa. Mamsen kunde så klart inte motstå dig.

HISTORIK(a year ago): Idag började vi med ordentliga amningsförsök. Dock bara försök. Jag la intill dig innan varje sondning och sedan fick du ligga vid bröstet under tiden jag sondade dig.
Det är nya råd och rön om amningen till skillnad från när Benis o Colin var små. Då fick man absolut inte trycka på brösten för då kunde man få mjölkstockning. Det var det inte tal om nu. Det var bara att krama och slita i dem så det sprutade in i munnen på dig. Konstigt hur det ändrar sig på några år.

Inga kommentarer: