torsdag 11 mars 2010

1 årskalas med mina "neokompisar"



Återbesök hos vår hjältedoktor Johan Robinson. Vi blir liksom lite lugna av hans närvaro. Han är så snäll och omtänksam och väldigt förstående med glimten i ögat. Han tyckte att du var jätteduktig och fin kille. Precis som en 9,5 mån ska vara. Du fick recept på salvor för du har fått böjveckseksem som bror Colin, tråkigt men det är bara att smörja på, vi har ju vanan inne. Vi ska tillbaka till Johan efter sommaren.
På eftermiddagen idag kom dina neokompisar, Jonathan och Arvid med sina familjer. Vi hade jättemysigt, åt tacos sen fika med tårta. Såå roligt att se er små godingar tillsammans. Kul att se hur olika ni utvecklas men ändå är ungefär lika gamla. Ni har ju sammanfört dessa tre familjer som antagligen aldrig träffats annars. Hoppas vi kan hålla kontakten i framtiden och att ni killar fortsätter när ni blir äldre. (grabbarna med mamma Jessika på bilden)

HISTORIK (a year ago): Nu äter Levi hela 19 ml i sonden, en stor ökning från 2 ml som vi började med för några dagar sedan. Han låg 3 timmar hos pappa och mös helt utan syrgas och cpap. Dr Leif sa att de kommer minska på abstinensmedecinen ytterligare idag och ev ta bort den helt imorrn.

Inga kommentarer: