onsdag 3 mars 2010

Oro!

Var hos sjukgymnasten på NÄL idag. Hon tyckte att du var jättefin och du följde din utveckling bra. Lite stel i vänster ben men hon tror att det kommer ordna sig med tiden, ska titta på dig för säkerhets skull om tre månader igen. Du var inte så aktiv i vänsterarm när vi var där sist och nu va det full fart på den. Vi ska träna att sitta några gånger per dag för du är lite svag i ryggen.

HISTORIK(a year ago): Dagen var lugn. Vi gick mellan BB, där jag fick penecillin i dropp, och Neo där Levi fortfarande låg i kuvös. Han hade fått ytterligare en dos av lungmedecinen under natten och svarade bra på den. Läkarna sa att respiratorn skulle tas bort nästa dag om det fortfarande såg bra ut.
Vid 22 tiden går Crille och jag in till Levi för att säga godnatt. Där har nattpersonalen kommit och står vid kuvösen och vårdar Levi. Det var första gången vi träffar Ulrika som kom att bli vår kontaktperson sen. Hon tittar upp på oss och hälsar på oss väldigt allvarligt. Efter en stund berättar hon att Levi hade börjat sjunka i satraktion så de sög i tuben och fick upp blod från lungan. De misstänkte ett hål i hjärtat och skulle röntga under kvällen/natten.
Vi gick oroliga tillbaka till BB för att försöka sova en stund.

Inga kommentarer: