tisdag 23 mars 2010

Bye bye kuvös. Hej värmebädd!!


Har inte skrivit på några dagar pga en hockeyresa till Mörrum. Vi åkte i fredags fm. Det tog ca 5 timmar att åka. Det blev lite bökigt och stånkigt de sista timmarna med dig och Valle. Hotellet var ok, lite litet rum men ganska god mat och trevlig personal. Det fanns gym och bassäng o där hade Colin jätteroligt.
Du somnade i vagnen på restaurangen vid 8 på kvällarna o sov tlls jag la mig. Skönt att du fått in lilla rutinen nu.
Söndagmorgon bar det av de 5 timmarna hem igen. Gick mycket bättre. Du sov mycket o sen skrattade du o lekte resten av vägen. Väl hemma anlände mormor och morfar en kvart efter oss. De skulle vara barnvakt när pappa och mamma åkte på konsert i Göteborg(Kent). Lite nervösa va vi alla i och med att du inte äter så mycket annat än mammimjölk. Vi gav oss iväg vid 4 och då hade du "tokammat" innan. Mamma o pappa hade en helsmysig kväll på tu man hand men vi saknade er godingar hemma hela tiden. Maten hade väl gått sådär. Du hade tagit 2 skedar mat sen kväljde du dig. Mormor försökte med gröt istället och det gick lite bättre, sedan hällde hon i dig välling med en drickmugg och det gick ganska bra. Sen somnade du, efter 30 min vaggande i vagnen, och sov till kl. 22.30. Vi kom hem vid midnatt o det hade räckt att vyssja dig tills vi kom.
Måndagmorgon vaknade du med feber. Hostan blev värre o snoret grönare. Vi tog det lugnt m mormor o morfar hela dan. Idag tisdag lite sämre ändå, du rosslar och är hängig. Mormor o morfar åkte hem idag, tråkigt. De var jätteduktiga som kämpade på med dig o bröderna!! Tack igen för hjälpen!

HISTORIK (a year ago): Det som hänt de senaste dagarna är att läkarna tagit bort Fenemal då du inte haft några kramper de sista dagarna. Du ligger utan cpap stora delar av dygnet, verkar som du trivs.
Nu har du äntligen fått lämna kuvösen. Du håller värmen ganska bra själv nu. Numera bor du i en liten låda på hjul med varm vattensäng med en liten sänghimmel över. Jag kan ta med dig till mitt rum, då rullar vi med din övervakning så att sköterskorna hör om du sjunker i värden.

Inga kommentarer: