söndag 14 mars 2010

Känns som våren är här!


(13 mars, strul m internet igår) På fm idag tog vi en promenad i solen, så härligt. Vattnet sipprade i brunnarna. Svårt att klä på dig nu när det är varmt i solen men kallt i vinden. Pappa är i Halmstad på utbildning så vi har mammamys. Städade ut vintern i salongen och pyntade lite vårigt istället, när du och Valle sov middag.
På kvällen tog Valle och du ett lördagsbad, inte populärt från din sida. Du hade panikblick och klamrar dig fast i min arm. Stackare, så farligt är det inte! Du älskade att bada när du var på Neo.

HISTORIK (a year ago): Lite drygt 1,5 vecka tar Levi ditt första bad. Du skrek inte alls utan tyckte nog det var skönt. Det var inte lätt att hålla din lilla kropp i vattnet. Jar var rädd att tappa dig, min lilla älskling. En sköterska var snäll o filmade ögonblicket då pappa hade åkt hem till bröderna en sväng. Det blev inte nåt långvarigt bad för du bajsade ganska snart. Med stora ögon låg du länge och tittade i varma handdukar på skötbordet. Det var även en "värmare" ovanför skötbordet så du hade det riktigt skönt. Efteråt flyttades du från akutrummet till det tysta rummet, där ligger de riktigt små bebisarna.
(på bilden ligger du o myser efter bad, ser ut som en liten gumma i den mössan??)

1 kommentar:

tessan sa...

När man ser de här bilderna så är han ju stora killen nu.