onsdag 10 mars 2010

11 ml/måltid!


Du har chillat med Benjamin idag. Han var hemma från skolan för han fick en tackling i magen på hockeyn igår och hade fortfarande lite ont. Du tycker det är så kul med brorsorna.
Matstunderna går så mycket bättre nu, du äter allt vi serverar bara det är riktigt mixat och rätt konsistens. Idag hade jag gjort köttgryta med ris, ganska starkt kryddad men det tyckte du var mumsigt och sa mmm mellan tuggorna.
Ikväll var nog första kvällen som det gick smidigt att lägga dig utan att du blir jätteledsen. Jag la dig i vagnen redan vid 19.30 och du var trött och somnade. Vi väntar nog för länge med läggning annars, får bli ändring på det.

HISTORIK(a year ago): Du har varit lugnare de senaste dagarna. Syrgasen är utsatt och magen har kommit igång lite och är uppe i 11 ml/mål utan retentioner.
Abstinensmedecinen trappas ner successivt och navelkatetern tog de bort idag. Skönt för det är inte bra att ha en öppning i kroppen. Ditt högra ben bleknade och Johan tillkallades. Han visste inte riktigt vad det berodde på men han tog en chansning och ringde Lotta, sin fru som jobbar på neo som sköterska, och bad henne komma med en salva de hade haft i fjällen när Lotta förfrös sina fötter. Helt otroligt så funkade det. Johan vår hjälte fixar allt!!!!
Jag hade dig på mitt bröst i 3 timmar utan cpap och den lägsta syrgasnivån och du klarade det jättebra.
På kvällen låg du på pappa och hade bara lite syrgas i 1,5 timma. Du är jätteduktig!
Det är så mysigt att ha dig så nära nu. KÄRLEK.

Inga kommentarer: