onsdag 17 mars 2010

1540g


Ringde till Johanna idag och bad henne, Ludvig o Gabriel att komma hit o leka idag. Det var trevligt som vanligt, du och Gabriel spanar ju mest på varann men era bröder kör racet och då blir ni ordentligt underhållna.
Maten blev serverad lite otajmat idag och du hade hunnit bli för trött så det var bröstmjölk som gällde men senare på em tog du en tallrik gröt i en svälj.
Morfar ringde igår och undrade hur det går med ätande, de ska vara barnvakt på söndag då pappa och mammi ska på konsert i Göteborg, Kent, och då ska du äta 2-3 mål. Provade lite välling idag, köpt ny napp till flaskan, men det hjälpte inte. Du tuggar på nappen och klämmer väl ut en 20 ml varje gång. Imorrn ska jag köpa en drickmugg på apoteket och prova med. Det är ju skönt för mormor och morfar om du tar lite välling på söndag innan du ska sova i allafall.
Ikväll var det dags för ännu en hockeymatch, Benjamins. När vi kom in i ishallen började du låta annorlunda i vagnen. Jag kände igen det från andra gånger vi kommit in där. Du skriker inte direkt utan stönar ut nåt som låter som ett hejande, Hi Hi och när jag tog upp dig sken du som en sol och stirrade ut över isen. Är det en liten hockeyhuligan vi har här tro. I tredje perioden somnade du i vagnen.

HISTORIK (a year ago):Du väger 1540g och du äter 35ml/måltid.

1 kommentar:

Lotta sa...

20 ml välling! Det var väl helt ok för en kille som inte ens gillar dylik dryck!:) Han vänjer väl sig och rätt vad det är dricker han hela flaskan!
Vi ska åka på en långweekend vid Kristi himmelsfärd (10årig bröllopsresa typ!)och det ska bli kul att höra hur de stackars barnvakterna haft det. Det blir väl godis varje dag misstänker jag... men håller de bara ställningen behöver vi ju inte veta vad för skräpmat de fått!:) Går inte vällingen ner och Levi somnat gott efter 250 ml Fun Lights azoröda hallonsaft har du och Crille iaf fått en stund för er själva!:))

Ha det så kul på söndag! Det är ni väl värda!!
Kram Lotta